Καλοκαιρινοί Παιδότοποι (Νέο)

ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
Καλοκαιρινοί Παιδότοποι

Ο Δήμος Πετρούπολης, στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, συνεχίζει για τρίτη χρονιά τη λειτουργία των Καλοκαιρινών παιδότοπων, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους γονείς που εργάζονται και αγωνιούν για τα παιδιά τους.
Ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν οι οικογένειες της Πετρούπολης, η Δημοτική αρχή στέκεται συμπαραστάτης και αρωγός με το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης νια τα παιδιά, με σεβασμό στις ανάγκες τους για παιχνίδι, δημιουργική έκφραση και επικοινωνία.

 •  Το πρόγραμμα είναι δωρεάν και απευθύνεται στους κατοίκους της Πετρούπολης.
 •  Η διάρκεια του είναι 4 εβδομάδες: από 25 Ιούνη έως 19 Ιούλη.
 •  Θα λειτουργήσει σε 3 σχολεία της πόλης μας, 2ο ,7ο Δημοτικό και Ιο Λύκειο και θα φιλοξενήσει παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2002 έως και το 2007.
 • Υπεύθυνοι θα είναι παιδαγωγοί και καθηγητές ειδικοτήτων σε ομάδες 20 παιδιών ανάλογα με την ηλικία τους.
 •  Το πρόγραμμα δεν το αναλαμβάνει ιδιωτική εταιρεία, αλλά για τρίτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Πετρούπολης μέσω της Δημοτικής Επιχείρησης.
 •  Προτεραιότητα στις εγγραφές θα έχουν τα παιδιά των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς ή ο ένας γονέας, σε περίπτωση μονογονεϊκής οικογένειας.

 

Για την εγγραφή θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου φόρμα αίτησης ή θα την παραλάβετε από τα σχολεία των παιδιών σας, την οποία αφού συμπληρώσετε, θα την καταθέσετε στα γραφεία της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Πετρούπολης. Συνοδευτικά έγγραφα:

 1. Πιστοποιητικό γεννήσεως
 2. Βεβαιώσεις ερνασίας, από την ερνασία και των δύο νονέων, ή του ενός σε περίπτωση μονογονεϊκής οικογένειας, ή μισθοδοσία τελευταίας περιόδου.
 3. Φωτοαντίγραφο λογαριασμού ΔΕΚΟ
 4. Επίσημο έγγραφο που πιστοποιεί την μονογονεϊκή οικογένεια
 5. Βεβαίωση γιατρού για δυνατότητα συμμετοχής του παιδιού σε αθλητικές δραστηριότητες.

 

 

Αιτήσεις με όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά, θα γίνονται δεκτές:

 1. Έντυπα στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου επί της οδού Κρήτης 2, για το διάστημα από 3/6 έως και 7/6/2013, 9:00π.μ – 14:00μ.μ στον 2ο όροφο
 2. Ηλεκτρονικά στην διεύθυνση protovathmia@petroupoli.gov.gr ΠΡΟΣΟΧΗ όλα τα έγγραφα θα πρέπει να είναι σαρωμένα (scanner).
 3. Με τηλεομοιότυπο (fax) στο νούμερο 210 5065885

 

ΠΡΟΣΟΧΗ στις δύο τελευταίες περιπτώσεις υποβολής της αίτησης αν στις επόμενες 24 ώρες από την αποστολή της δεν λάβετε απάντηση με τον αριθμό πρωτοκόλλου θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 5050129 και 210 5050706.
Σας ενημερώνουμε επίσης πως την Πέμπτη 20 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση των γονιών με τους υπευθύνους του Δήμου στο χώρο του Δημοτικού Κινηματογράφου, Λ. Πετρουπόλεως 168, στις 19:30μμ

 

Ο Αντιδήμαρχος

Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής

για την αίτηση πατήστε (εδώ)

Categories: Γενικού ενδιαφέροντος, Για γονείς, Για μαθητές | Ετικέτες: ,, | Σχολιάστε

Πλοήγηση άρθρων

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.