Ενημέρωση για το Σχολικό Συμβούλιο της 17ης Νοέμβρη 2015

 

Σήμερα 17/11/2015 μετά την σχολική Γιορτή συνήλθε το σχολικό συμβούλιο παρουσία των: κ. Πολίτη (Διευθυντή του σχολείου), Συλλόγου Διδασκόντων και κκ Κούρου και Πάκου (μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων).

Το Σχ. Συμβούλιο άρχισε με ενημέρωση από τον Διευθυντή για τα τρέχοντα ζητήματα και για ζητήματα που αφορούν τον Σύλλογο Διδασκόντων.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κος Κούρος πληροφόρησε τους παρισταμένους για την νέα σύνθεση του ΔΣ και ενημέρωσε για τους στόχους που βάζει το νέο ΔΣ για την επόμενη περίοδο αλλά και για προβλήματα που το ίδιο έχει εντοπίσει:

  • κατασκευή ντουλάπας για τις συσκευές που αφορούν την εστίαση των μαθητών του ολοημέρου,
  • βελτίωση των συνθηκών στις τουαλέτες (επιδιόρθωση πορτών, αλλαγή σαπισμένων κασωμάτων, βελτίωση αερισμού, βάψιμο και επιδιόρθωση υδραυλικών),
  • τοποθέτηση κλιματισμού στην μικρή αίθουσα Πληροφορικής,
  • τοποθέτηση βιντεοπροβολέων σε όλες τις αίθουσες διδασκαλίας του σχολείου,
  • βάψιμο εξωτερικά του σχολείου και διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου.

Έθεσε υπόψη του Σχ. Συμβούλιου και τα προβλήματα που έχει επισημάνει το ΔΣ (πρόβλημα με την εξωτερική στήριξη ενός προστατευτικού παραθύρου , πρόβλημα με τον ήχο στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων κτλ).

Η απάντηση της Διεύθυνσης του σχολείου στα προβλήματα αυτά είναι ότι ήδη έχει δρομολογηθεί η επίλυσή τους, ενώ για το ζήτημα του ήχου θα διερευνηθεί λύση για αλλαγή του παλαιού ενισχυτή.

Έπειτα τον λόγο πήρε ο κος Πάκος που ενημέρωσε για την εκδήλωση που θα γίνει στις 7 Δεκεμβρίου στο 16ο Δημοτικό Χαλανδρίου και έχει προσκληθεί η θεατρική ομάδα του σχολείου να παρουσιάσει την θεατρική παράσταση του καλοκαιριού «Αστερίξ και Οβελίξ: Επιχείρηση Κλεοπάτρα». Έκανε μια σύντομη ενημέρωση για την φωτογράφιση αλλά και για το άλμπουμ που σχεδιάζει το ΔΣ να δώσει ως αποφοιτήριο δώρο στους μαθητές της ΣΤ’ Τάξης. Έπειτα συζητήθηκε η περίπτωση αδυναμίας αγοράς χαρτιού για φωτοτυπίες από τις λειτουργικές δαπάνες του σχολείου. Αποφασίστηκε το θέμα αυτό να λύνεται με τον Σύλλογο Γονέων και όχι να ζητείται χαρτί από τους μαθητές.

Επίσης συζητήθηκαν και θέματα για τα οποία ο Σύλλογος θα εξετάσει την δυνατότητα παρέμβασής του (πχ διαμόρφωση σκηνής, αλλαγή μοκέτας κ.α.)

Τέλος, τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου γονέων επανέλαβαν την επιθυμία που είχε πάντοτε ο σύλλογος για καλή συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων  και επαναβεβαίωσε την διάθεση που έχει για να προχωρήσουν τα «ανοιχτά» θέματα του σχολείου

Το ΔΣ.

Για την Ενημέρωση πατήστε Ενημέρωση για σχολικό συμβούλιο 17-11-2015

Categories: Γενικού ενδιαφέροντος, Για Εκπαιδευτικούς, Για γονείς | Ετικέτες: ,,,, | Σχολιάστε

Πλοήγηση άρθρων

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.