Το καλύτερο γλέντι…… μέχρι το επόμενο.
Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017, σε μία από τις ομορφότερες εκδηλώσεις του Συλλόγου, κόψαμε την Βασιλόπιτα.
Η Εκδήλωση άρχισε με παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα τμήματα των Παραδοσιακών Χορών του Συλλόγου μας. Ενδιάμεσα οι μαθητές τραγούδησαν κάλαντα από όλη την Ελλάδα.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε την Δασκάλα Χορού κα Πετράκη Μαριλένα αλλά και τους μαθητές των Τμημάτων Παραδοσιακών Χορών για την συμμετοχή και την άψογη παρουσίαση των χορών.
Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο Διευθυντής του Σχολείου μας κος Κουτρούμπας και ευχήθηκε σε όλους για την νέα χρονιά.
Την Πίτα μας την έκοψε ο πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου μας κος Κούρος ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσοι προσέφεραν στον σύλλογο το προηγούμενο διάστημα είτε με προσφορές είτε με προσωπική εργασία.
Ειδικότερα:
Τον Σύλλογο Συνταξιούχων Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος, τον Καταναλωτικό Συνεταιρισμό Υπαλλήλων Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος, τον κο Συλλιγνάκη Μάνο, την Φιλαρμονική του Δήμου μας και τον Μαέστρο της κο Καμαριανάκη Δημήτριο, τον Δήμο Πετρούπολης, τις κκ Παπαδοπούλου Ευγενία, Φτυλιτάκη Άρτεμη, Καρίμαλη Γιάννα, Χινοπώρου Λαμπρινή, Βεργή Σοφία, Αθανασίου Μιχαέλα, Σίμου Βικτωρία, Ζορμπά Αιμιλία, τους κκ Χατζή Νίκο, Μουλά Δημήτρη, Γκέλμπεση Διονύση, Ξανθόπουλο Γιάννη, Καπράλο Γιώργο, Φτυλιτάκη Μανώλη, Βούρδα Θάνο, Παππά Ηλία, Παπαθανασίου Τίμο.
Επίσης ευχαρίστησε τους γονείς που πρόσφεραν τις πίτες των Τμημάτων του Σχολείου.
Γιαννακουδάκη Μαρία, Εξάρχου Αγαθή, Ζωγοπούλου Μάγδα, Θανοπούλου Αθηνά, Κακατσάκη Μόνικα, Καπράλου Βιβή, Κοσύφη Κατερίνα, Κυρίου Αγγελική, Μαρμαλίδου Αγάπη, Μποχόρη Χρύσα, Παρετζόγλου Ελευθερία, Φράγκου Ξανθή, Χελιδόνη Μαρία και τον Μιχαηλίδη Νίκο
Ο τυχερός της Βραδιάς ήταν ο μαθητής του σχολείου μας Βικέντιος Ορλανδάτος. Το δώρο του ήταν ένα οικογενειακό εισιτήριο για ένα παιδικό θέατρο. Του ευχόμαστε από καρδιάς πάντα υγιής και πάντα τυχερός να είναι στην ζωή του.
Με την βοήθεια των μουσικών- κας Βράτιμου Γιάννας (τραγούδι) των κκ Ρηγάτου Παύλου (μπουζούκι) , Τσάκα Στέλιου (κιθάρα) και του μέλους του συλλόγου μας κου Παπαθανασίου Τίμου (ακορντεόν) η όμορφη αυτή γιορτή έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ευχαριστούμε όλους τους γονείς για την ανταπόκριση στο κάλεσμά μας.