Ευχαριστούμε για την συμμετοχή!!!

Έγινε σήμερα η προγραμματισμένη ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:

«Μετάβαση στο Γυμνάσιο – Είδη Γυμνασίων». 

Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων -παρά τη συνεχή βροχή- γέμισε για μία ακόμη φορά.

Μετά το καλωσόρισμα του Συλλόγου, τον λόγο πήρε ο Διευθυντής του Σχολείου μας κος Γραμμένος Φώτης για ένα σύντομο χαιρετισμό-καλωσόρισμα. Γονείς και μαθητές από όλες τις τάξεις άκουσαν τον Ψυχολόγο – Υπεύθυνο ΣΕΠ του ΚΕΣΥΠ Ιλίου κο Νικολαϊδη Θανάση να παρουσιάζει τις αλλαγές στη συμπεριφορά των μαθητών κατά την περίοδο της μετάβασής τους στο Γυμνάσιο. Επίσης βάρος δόθηκε και στη συμπεριφορά των γονέων προς τους μαθητές για μια όσο το δυνατόν ομαλότερη μετάβαση.

Για να δείτε την παρουσίαση του κου Νικολαϊδη πατήστε εδώ. (ευχαριστούμε πολύ για την παραχώρηση της άδειας δημοσίευσης)

Έπειτα πήραν το λόγω οι προσκεκλημένοι Διευθυντές. Πρώτη μίλησε η Διευθύντρια του Μουσικού Γυμνασίου Ιλίου κα Τσιγκούλη Άννα. Παρουσίασε τη ζωή στο Μουσικό Γυμνάσιο, τις δυνατότητες που έχει ο κάθε μαθητής και τέλος τον τρόπο εισαγωγής στο Μουσικό Γυμνάσιο.

Το βίντεο που παρουσιάστηκε για το Μουσικό Γυμνάσιο. Δημιουργία των μαθητών του.

 

Στη συνέχεια πήρε το λόγο η Διευθύντρια του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Περιστερίου κα Σοφιάδου Κων/να. Παρουσίασε τον τρόπο εισαγωγής, τα μαθήματα που διδάσκονται οι μαθητές παρουσίασε τα ειδικά μαθήματα αλλά και τις κατευθύνσεις που υπάρχουν στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο. Μας πληροφόρησε για τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί αλλά και τις βραβεύσεις του Γυμνασίου στον 1ο χρόνο λειτουργίας του.

Ακολουθεί το βίντεο των μαθητριών της Α’ Γυμνασίου που βραβεύτηκε πρόσφατα.

 

(Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου #SID2018  Κάποια κορίτσια του Α2 (2017-2018) του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Περιστερίου σας καλούν να κάνετε το Γύρο του Κόσμου της Τέχνης μέσω του Διαδικτύου! Αυτή είναι η προσπάθειά τους και η συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό SID 2018 – Θετικό/Δημιουργικό Περιεχόμενο Διαδικτύου του http://www.saferinternet4kids.gr )

Την εκδήλωση έκλεισε ο Διευθυντής του Πειραματικού Γυμνασίου Αγίων Αναργύρων κος Μουρατίδης Χρήστος που για δεύτερη χρονιά μας τίμησε με την παρουσία του. Παρουσίασε το πρόγραμμα του σχολείου, μας παρουσίασε τους λόγους που θα είχε κάποιος μαθητής να επιλέξει το Πειραματικό Γυμνάσιο για να συνεχίσει τις σπουδές του. Τέλος μας εξήγησε την διαδικασία που τηρείται κάθε χρόνο ώστε να γίνει η επιλογή των μαθητών.

Μερικά Βίντεο από το Πειραματικό Γυμνάσιο Αγίων Αναργύρων.

 

Σαν Σύλλογος νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους προσκεκλημένους Διευθυντές για το χρόνο που μας διέθεσαν και για την παρουσία τους σήμερα στο σχολείο μας. Ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά τον κο Νικολαϊδη για την αποδοχή της πρόσκλησής μας. Τέλος ευχαριστούμε και όλους τους γονείς και τους μαθητές που παρά την συνεχή βροχή έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση. Δεν θέλουμε να ξεχάσουμε από τις ευχαριστίες όλο το διδακτικό προσωπικό του Σχολείου μας που μας τίμησε με την παρουσία του (Από τον Διευθυντή, την υποδιευθύντρια και όλους έναν προς έναν τους δασκάλους μας).

Σας περιμένουμε στις Πασχαλινές Εκδηλώσεις που θα γίνουν το τριήμερο 30-31/3 και 1/4 στο χώρο του Σχολείου μας. Θα ενημερωθείτε αναλυτικά σε επόμενη ανακοίνωση.

PANO_20180319_194036

Categories: Γενικού ενδιαφέροντος, Για Εκπαιδευτικούς, Για γονείς, Για μαθητές | Ετικέτες: ,,,,, | Σχολιάστε

Πλοήγηση άρθρων

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.