ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 – ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Σας πληροφορούμε ότι στις προσεχείς εκλογές το σχολείο μας θα είναι για πρώτη φορά εκλογικό κέντρο που θα ανήκει στο ΤΡΙΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ του Δήμου μας. Αναλυτικά τα τμήματα και τα ονόματα ανά αίθουσα τα έχει δημοσιεύσει ο Δήμος Πετρούπολης στο παρακάτω σύνδεσμο. (https://petroupoli.gov.gr/2019/05/ekloges-2019-eklogika-tmhmata-plirofories/ )

Στο σχολείο μας θα στεγαστούν τα εκλογικά τμήματα από : 2717-2721

Συνέπεια της λειτουργίας του σχολείου μας ως εκλογικό κέντρο είναι να μην πραγματοποιηθούν στο χώρο του σχολείου οι δράσεις του συλλόγου για τις παρακάτω ημερομηνίες. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/5 ΣΑΒΒΑΤΟ 25/5 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/5 & ΣΑΒΒΑΤΟ 1/6. Οι δραστηριότητες της ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΜΑΘΙΣΗΣ ΣΚΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ (πληροφορίες για τις αναπληρώσεις στο πρώτο μάθημα μετά τις εκλογές). Αναλυτικά η ανακοίνωση : https://wp.me/p30Yuz-1BK

Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πολλοί γονείς-μέλη του Συλλόγου μας βάζουν υποψηφιότητα  για να εκλεγούν είτε ως δημοτικοί σύμβουλοι είτε ως περιφερειακοί σύμβουλοι.

Σαν ΔΣ πάντα πιστεύαμε και παλεύαμε για την ενεργό συμμετοχή όλων των μελών μας στις διαδικασίες του Συλλόγου θεωρώντας την ως το πρώτο βήμα  για την ενασχόληση όλων μας για τα άλλα επίσης σοβαρά ζητήματα της  καθημερινότητας μας, της εργασίας μας, της πόλης μας και τελικά της ίδιας της πατρίδας μας.

Ευχόμαστε σε όλους τους υποψηφίους να δώσουν έναν καλό αγώνα και να έχουν καλά αποτελέσματα. Ευχόμαστε ότι με την εκλογή τους θα προωθήσουν και τα πάγια αιτήματα των γονέων για την βελτίωση των συνθηκών στην εκπαίδευση.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Εκλογές 2019 – Χρήσιμες Πληροφορίες .

Στο Δήμο μας στις Εκλογές του έτους 2019 ψηφίζουμε για τις Ευρωπαϊκές, Περιφερειακές  και  Δημοτικές Εκλογές,  σε ΤΡΕΙΣ (3) ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΚΑΛΠΕΣ, στο ίδιο εκλογικό τμήμα.

Σε όλες τις περιπτώσεις στο ψηφοδέλτιο μπαίνει σταυρός προτίμησης.

Σύμφωνα με τα δεδομένα του Δήμου μας,

Για τις ευρωεκλογές μέχρι τέσσερις (4)  σταυροί προτίμησης.

Για τις περιφερειακές μέχρι τέσσερις (4)  σταυροί προτίμησης.

Για τις Δημοτικές εκλογές  μέχρι τρεις (3)  σταυροί προτίμησης.

Μάθετε περισσότερα μέσω των απαντήσεων σε συχνές ερωτήσεις για :

  1. Την εκλογική διαδικασία.
  2. Τις ευρωεκλογές. 
  3. Τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μάθετε περισσότερα για τα καταστήματα ψηφοφορίας που θα λειτουργήσουν στον Δήμο μας.

Δείτε όλα τα εκλογικά τμήματα.

Σημαντικό:

Πριν την μετάβασή σας στο κατάστημα ψηφοφορίας ελέγξτε τα  εκλογικά σας στοιχεία μέσω της  ιστοσελίδας του Υπουργείου Εσωτερικών

Αν δεν βρείτε το όνομά σας, απευθυνθείτε στο δήμο στα δημοτολόγια  του οποίου είστε εγγεγραμμένοι μέχρι και το πέρας της ψηφοφορίας.

Αν βρήκατε το όνομά σας σε άλλο δήμο από αυτόν στον οποίο είστε δημότης. Τότε πρέπει να γνωρίζετε ότι οι εκλογικοί κατάλογοι έχουν καταρτισθεί με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν στα δημοτολόγια και οι δήμοι έχουν κατανείμει τους εκλογείς σε εκλογικά διαμερίσματα, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία της διεύθυνσης που είναι καταχωρημένα στα δημοτολόγια.
Οι εκλογικοί κατάλογοι για τις εκλογές του Μαΐου 2019 περιλαμβάνουν τις μεταβολές μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2019 και δεν επιδέχονται αλλαγές. Για τις μελλοντικές εκλογές, αποταθείτε στο δήμο σας, για να επικαιροποιηθούν τα στοιχεία σας ή να διορθωθούν ενδεχόμενα λάθη.

Αν ανακάλυψετε ότι είστε διπλοεγγεγραμμένος. για τις εκλογές του 2019, οφείλετε να ψηφίσετε στο δήμο της νόμιμης εγγραφής σας η οποία εξακριβώνεται κατόπιν επικοινωνίας με τους οικείους δήμους. Ο δικαστικός αντιπρόσωπος θα σας καλέσει να υπογράψετε μια υπεύθυνη δήλωση ότι γνωρίζετε ότι είστε διπλοεγγεγραμμένος και δεν ψηφίσατε αλλού.

Στοιχεία Επικοινωνίας Δημοτολογίου Πετρούπολης

Κολοκοτρώνη 91-93 (έναντι Πλατείας ΗΡΩ, 13231, Πετρούπολη
Τηλέφωνο: 210 5064090 – 094
Προϊστάμενος: 210 5064090
Φαξ.: 210 5054708
Email: dimoto@petroupoli.gov.gr

Categories: Για Εκπαιδευτικούς, Για γονείς, Για μαθητές | Σχολιάστε

Πλοήγηση άρθρων

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.