ΕΠΕΙΓΟΝ – ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Όλες οι προηγούμενες αναρτήσεις που αφορούσαν τον αγιασμό δεν ισχύουν.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση που δημιουργούμε αλλά κατόπιν διευκρινιστικής εγκυκλίου η οποία στάλθηκε από το Υπουργείο Παιδείας την Παρασκευή 11/9/2020,  το πρόγραμμα του σχολείου για την ημέρα του αγιασμού 14/9/2020 διαμορφώνεται ως εξής:

  • Οι μαθητές των Β΄- ΣΤ΄ Τάξεων θα προσέλθουν στο σχολείο στις 8:15 και θα αποχωρήσουν στις 12:00, μετά το πέρας του αγιασμού που θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας στις 11:30.

Οι μαθητές θα φέρουν τις τσάντες για να παραλάβουν τα βιβλία τους  και θα εισέλθουν απευθείας στις τάξεις τους φορώντας μάσκα.

  • Οι μαθητές της Α΄ Τάξης θα προσέλθουν στο σχολείο στις 9:00 (για αποφυγή συνωστισμού)  μαζί με τους γονείς τους και θα αποχωρήσουν στις 12:00. Τόσο οι γονείς  όσο και οι μαθητές θα πρέπει να φορούν μάσκα.  Γονείς και μαθητές θα παραμείνουν στην αυλή του σχολείου μέχρι οι μαθητές να χωριστούν  σε τμήματα.  Στη συνέχεια οι γονείς θα αποχωρήσουν και οι μαθητές θα μπουν στις τάξεις τους όπου και θα παραλάβουν τα βιβλία τους.
  • Η είσοδος όλων των μαθητών θα γίνει από την οδό Κερασόβου λόγω εργασιών της εταιρείας Φυσικού αερίου που πραγματοποιούνται στην οδό Αγίου Πολυκάρπου.

Καλή σχολική χρονιά με υγεία!

Categories: Uncategorized | Σχολιάστε

Πλοήγηση άρθρων

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.