Το ΔΣ – όπως έχουμε ήδη ενημερώσει- έστειλε σήμερα το πρωί την παρακάτω επιστολή στην Διεύθυνση του 5ου Δημοτικού Σχολείου Πετρούπολης.


Ο Διευθυντής και υπεύθυνος εκπαιδευτικός για τα θέματα Covid19 μας απάντησε άμεσα: <<Από την στιγμή που δεν υπάρχει κρούσμα μαθητή στα δύο σχολεία οι μαθητές του 5ου Δημοτικού προσέρχονται κανονικά στο σχολείο. Οι διαδικασιες που θα ακολουθηθούν σε πιθανό κρούσμα περιγράφονται λεπτομερώς στην τελευταία ενημέρωση του ΕΟΔΥ 18/9/2020 «Αρχές διαχειρισης ύποτων ή επιβεβαιωμένων περιστατικων λοίμωξης COVID-19 σε σχολικές μονάδες»>>
Αυτά ισχύουν μέχρι την ώρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης 21/9/2020 21:07. Εάν υπάρχει νέα ανακοίνωση θα σας ενημερώσουμε άμεσα. Οι λοιποί αποδέκτες των άλλων δύο επιστολών (2ο Γυμνάσιο και Δήμος Πετρούπολης) δεν έχουν απαντήσει ακόμη.