Ανακοίνωση έναρξης εκλογικών διαδικασιών 2020

Ανακοίνωση

Το απερχόμενο ΔΣ θέλει να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του Συλλόγου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και προσήλθαν στην Γενική Συνέλευση της Κυριακής 1ης Νοεμβρίου 2020. Όλοι μας με αίσθημα ευθύνης  απέναντι στους άλλους γονείς, απέναντι στις οικογένειές μας, τηρώντας όλους τους κανόνες που έθεσαν οι επιστήμονες, συζητήσαμε τα προβλήματα που υπάρχουν στο σχολείο προτάθηκαν λύσεις, είδαμε ζητήματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα και πως θα μπορούσαμε να τα αποφύγουμε. Καταλήξαμε -ακολουθώντας και τις προτροπές της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων-να προκηρύξουμε εκλογές

στις 4 & 5 Δεκεμβρίου 2020

(θα υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση της εφορευτικής επιτροπής που θα μοιραστεί σε όλους) και όχι άμεσα λόγω της έκτακτης κατάστασης που περνάμε. Σε καμία περίπτωση δεν θα θέσουμε σε κίνδυνο την ίδια την ύπαρξη του Συλλόγου μας. Αν παραταθούν τα μέτρα τόσο το απερχόμενο ΔΣ όσο και η εφορευτική επιτροπή θα εξασφαλίσουν τους όρους ώστε η ψηφοφορία να γίνει με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα και με βάση τις διατάξεις του καταστατικού μας.

Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης έγινε απολογισμός Δράσης αλλά και ο οικονομικός απολογισμός της περασμένης διετίας. Όποιο μέλος του Συλλόγου μας, δεν ήρθε στην Γενική Συνέλευση και ενδιαφέρεται να μάθει λεπτομέρειες ας επικοινωνήσει με τα αντίστοιχα μέλη (Γραμματέα ή Ταμία) του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου ώστε να ενημερωθεί.

Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ένα ζήτημα σχετικά με την λειτουργία του ιστότοπου που διατηρεί ο Σύλλογος από το 2012. Ο σκοπός της λειτουργίας ήταν και είναι να ενημερώνει άμεσα τα μέλη του Συλλόγου για ζητήματα που προκύπτουν στο σχολείο, να ενημερώνονται άμεσα τα μέλη του Συλλόγου για τις αποφάσεις του ΔΣ, για τις ενημερώσεις της Διεύθυνσης του Σχολείου, για τις αποφάσεις των οργάνων των Συλλόγων Γονέων (Ένωσης Πετρούπολης, Ομοσπονδίας Αττικής, ΑΣΓΜΕ κτλ), για τις αποφάσεις του Δήμου Πετρούπολης, για όλα τα ζητήματα που έχουν επίδραση στην καθημερινότητα του σχολείου. Η πιστή τήρηση αυτού του κανόνα όλα αυτά τα χρόνια έχει προστατεύσει τον Σύλλογο από αντιπαραθέσεις του διαδικτύου που ως γνωστόν δεν συμβάλουν καθόλου μα καθόλου στην επίλυση των σοβαρών ζητημάτων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην εκπαίδευση. Καλούμε όπως καλούσαμε πάντα τα μέλη μας στις δράσεις του Συλλόγου, στις συνελεύσεις να καταθέσουν την άποψή τους, να κουβεντιάσουμε τα επιχειρήματα και να καταλήξουμε σε αποφάσεις. Πάρα πολλές αποφάσεις του Συλλόγου όλα τα προηγούμενα χρόνια βασίζονται σε προτάσεις μελών μας και δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς σε έναν ενεργό σύλλογο όπως ο δικός μας.

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση με το Ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης αλλά και η ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής που θα αναφέρεται στις εκλογικές διαδικασίες.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικούς που στήριξαν το έργο του Συλλόγου, που στήριξαν το ΔΣ με όλες τους τις δυνάμεις όλο το προηγούμενο διάστημα. Ελπίζουμε και το νέο ΔΣ να έχει  ακόμα περισσότερη στήριξη.

Το απερχόμενο ΔΣ

Categories: Uncategorized | Σχολιάστε

Πλοήγηση άρθρων

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.