Απόκριες στην Πετρούπολη

Σάββατο 9 Μαρτίου

Εργαστήριο Κατασκευής Μάσκας
Λατινοαμερικάνικοι Χοροί

Το καρναβάλι ήρθε και μας προκαλεί να μασκαρευτούμε, να γλεντήσουμε και να σατιρίσουμε τα κακώς κείμενα! Στην πλατεία ΗΡΩ οι μικροί μας φίλοι θα κατασκευάσουν τις μάσκες τους, με τη βοήθεια του εικαστικού εργαστηρίου του Δήμου, με συνοδεία τις μελωδίες της Φιλαρμονικής, και τους λατινοαμερικανικούς χορούς από το τμήμα του Δήμου και εθνικοτοπικών συλλόγων.
-Πλατεία Ηρώ 11:30 – 14:00 το μεσημέρι

 

Κυριακή 10 Μαρτίου

Αποκριάτικη Παρέλαση
Αναβίωση Αποκριάτικων Εθίμων

Από τη στρογγυλή πλατεία ξεκινά την κεφάτη του παρέλαση το καρναβάλι και φτάνει στην πλατεία ΗΡΩ. Εκεί, το τμήμα Παραδοσιακών Χορών αναλαμβάνει να μας διασκεδάσει, με χορούς και έθιμα αποκριάτικα, τραγούδια και δρώμενα. Συνδράμουν Εθνικοτοπικοί Σύλλογοι.
– Στρογγυλή Πλατεία 11:30 το πρωί
– Πλατεία ΗΡΩ 12:30 το μεσημέρι

Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η εκδήλωση στις 10 Μαρτίου θα μεταφερθεί στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΠΑΛ (Κων/λεως και Βούτσαλη)


Για την Κυριακή 10 Μαρτίου, από τις 11.30 έως τη λήξη των εκδηλώσεων, τα δρομολόγια των λεωφορείων τροποποιούνται ως εξής:– A11, 700 προς Πετρούπολη:

Θηβών, δεξιά Ανδρ. Παπανδρέου, συνέχεια Ανατ. Ρωμυλίας, δεξιά Δ. Ακρίτα, αριστερά Β. Ηπείρου, συνέχεια Β. Ηπείρου (τέρμα0.

– A11, 700 προς κέντρο:

Β. Ηπείρου, δεξιά 28ης Οκτωβρίου, αριστ. Αν. Ρωμυλίας, συνέχεια Ανδρ. Παπανδρέου, αρισρ. Θηβών, συνέχεια κανονικά.

– Β11, διαδρομή προς τέρμα:

Θηβών, δεξιά Ανδρ. Παπανδρέου, συνέχεια Ανατ. Ρωμυλίας,αριστ. 28ης Οκτωβρίου, δεξιά Περικλέους, αριστ. Θεοκλήτου, δεξ. Πλούτωνος, αριστ. Σουλίου, συνέχεια κανονικά.

– Β11, διαδρομή προς αφετηρία:

Αγησιλάου, δεξ. Πλούτωνος, αρ. Θεοκλήτου, δεξ. Περικλέους, αρ. 28ης Οκτωβρίου, δεξ. Ανατ. Ρωμυλίας,συνέχεια Ανδρ. Παπανδρέου, αρ. Θηβών, συνέχεια κανονικά.

747:

Η λεωφ. γραμμή 747 θα κάνει αναστροφή στο ύψος του Νεκροταφείου

Καθαρή Δευτέρα 18 Μαρτίου

 

Πετροκούλουμα
– Πλατεία ΗΡΩ 12:00 το μεσημέριΓιορτάζουμε την Καθαρή Δευτέρα με τη λαϊκή ορχήστρα του Κώστα Μάντζιου στην πλατεία ΗΡΩ. Συμβάλλουν με κεράσματα ο Σύλλογος Κρητών και ο Εμπορικός Σύλλογος Πετρούπολης.

 

Categories: Γενικού ενδιαφέροντος | Ετικέτες: | Σχολιάστε

Πλοήγηση άρθρων

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.