Δράση Αλληλεγγύης της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Πετρούπολης

Είχαμε την παρακάτω ενημέρωση από την Ένωση Συλλόγων Γονέων της Πετρούπολης

 

Η κρίση που περνάει και η χώρα μας λόγω των πολιτικών που εφαρμόζονται τις τελευταίες δεκαετίες και των μνημονίων, δημιουργεί εκτός των άλλων και προβλήματα  επιβίωσης. Τα προβλήματα αυτά επιβίωσης αφορούν όχι μόνο τους συνανθρώπους μας στην πόλη που ζούμε αλλά και στους πρόσφυγες που καθημερινά όλο και περισσότεροι αποβιβάζονται στα νησιά μας-λόγω των συνεχιζόμενων επεμβάσεων και πολέμων στις χώρες προέλευσής τους- ζητώντας μια προοπτική, μία ελπίδα για μια αξιοπρεπή καθημερινότητα για τους ίδιους και για τα παιδιά τους.
Η Ένωση Συλλόγων  Γονέων του Δήμου  Πετρούπολης πιστεύει ότι η λύση για το προσφυγικό ζήτημα είναι ο τερματισμός των επεμβάσεων και των πολέμων και η ειρηνική συνύπαρξη των λαών της περιοχής. Συνεχίζει τις δράσεις της για τη συλλογή ειδών ανάγκης και αυτή τη φορά ό,τι  συλλέξουμε θα τα στείλουμε στους πρόσφυγες της Καλύμνου και στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Πετρούπολης.

Συλλέγουμε για τους πρόσφυγες

Τρόφιμα μακράς διαρκείας: Τρόφιμα μακράς διάρκειας (όσπρια, γάλα,
ζυμαρικά, μπισκότα, φρυγανιές) & κάλτσες,εσώρουχα, παπούτσια (Νο. 40-43)

Συλλέγουμε για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Πετρούπολης
Λάδι, αλεύρι, μέλι, ζάχαρη, γάλα

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ
11:00-13:00 πλατεία ΗΡΩαφισα_προσφυγες
Categories: Γενικού ενδιαφέροντος, Για Εκπαιδευτικούς, Για γονείς, Για μαθητές | Ετικέτες: ,,, | Σχολιάστε

Πλοήγηση άρθρων

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.